Γλυκερία Καλαϊτζή

Σκηνοθέτις και καλλιτεχνική υπεύθυνη του Θεάτρου Τ. Εκτός από τις σκηνοθεσίες που αναλαμβάνει, προτείνει τον καλλιτεχνικό προγραμματισμό κάθε σεζόν, τις παραγωγές της ομάδας Passatempo αλλά και εκείνες που φιλοξενούνται στο θέατρο, αναλαμβάνει τις επαφές με φορείς και συνεργάτες και χάνει τον ύπνο της προκειμένου να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας. Παρότι πολυάσχολη, στον ελεύθερο χρόνο της πειραματίζεται δημιουργικά με τις λέξεις και τις εικόνες.

Μαρία Καραδελόγλου

Σκηνογράφος-ενδυματολόγος και “housewife” του Θεάτρου Τ. Εκτός από τα κοστούμια των παραστάσεων, φροντίζει ώστε να λειτουργούν όλα ρολόι στο θέατρο. Ειδικότητά της το κοστούμι, σύγχρονο ή εποχής, άλλοτε φτιαγμένο εξαρχής και άλλοτε μεταποιημένο. Στόχος της, ο συνεχής εμπλουτισμός του βεστιαρίου. Αγαπημένος ρόλος της, να υποδέχεται, πάντα χαμογελαστή, το κοινό στο θέατρο και να απαντάει στα τηλέφωνα. Κρυφό της ταλέντο, η γραφιστική.

Ευαγγελία Κιρκινέ

Σκηνογράφος-ενδυματολόγος, με πάθος για τα χρώματα και τις κατασκευές. Εκτός από τα σκηνικά των παραστάσεων, είναι υπεύθυνη για τις πάσης φύσεως τακτοποιήσεις, ανακαινίσεις και διακοσμήσεις, της σκηνής και εν γένει ολόκληρου του Θεάτρου Τ. Οργανώνει τις λεπτομέρειες υποδοχής των φιλοξενούμενων θιάσων και μοιράζεται με τη Μαρία Καραδελόγλου την υποδοχή των θεατών στο θέατρο, αν και πανικοβάλλεται στην ιδέα ότι πρέπει να τους ζητήσει να απενεργοποιήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Λία Κεσοπούλου

Υπεύθυνη επικοινωνίας του Θεάτρου Τ από τη σεζόν 2016-17. Με σπουδές στο αντικείμενό της, συνδυάζει τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα με την ευγένεια και το ήθος. Για την ομάδα είναι κάτι πολύ περισσότερο από συνεργάτης, είναι το μέλος εκείνο που τη συνδέει με τον έξω κόσμο και το σήμερα, πολύ πριν παρουσιαστεί μια παράσταση στο κοινό. Εκείνο που τη χαρακτηρίζει είναι η αγάπη της για την τέχνη και το θέατρο και η επικοινωνία που προτείνει κάθε φορά καθορίζεται από αυτό, από τις ιδέες και τις εικόνες που της γεννάει κάθε έργο.

Αλέξανδρος Μιχαήλ

Ο νεότερος συνεργάτης της ομάδας του Θεάτρου Τ, με την έννοια ότι η συνεργασία ξεκίνησε τη σεζόν 2017-18. Με σπουδές στο London International School of Performing Arts αλλά και στο LISPA Berlin (Physical Theatre και Devising), είναι ο υπεύθυνος του εκπαιδευτικού προγράμματος του Θεάτρου Τ και ο οργανωτής των σεμιναρίων του. Άτομο χαμηλών τόνων, αλλά υψηλών στόχων, ήδη από την πρώτη χρονιά της συνεργασίας, έδωσε άλλο νόημα στην έννοια Εργαστήρι Υποκριτικής και επένδυσε στην εξωστρέφεια προσκαλώντας στα σεμινάρια του Θεάτρου Τ αξιόλογους σύγχρονους καλλιτέχνες που έχουν να προτείνουν καινούργιες μεθόδους υποκριτικής και αναπαράστασης.