ΡΙζΕΣ vol.2

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Η παράσταση RIζEς vol.II είναι ένας ακόμη σταθμός μιας χορευτικής και χορογραφικής έρευνας που ξεκίνησε τον Μάιο του 2016. Εμπνευσμένη από τις συνιστώσες των παραδοσιακών χορών, όπως αυτές εκφράζονται μέσα από αντίστοιχα μοτίβα, ρυθμούς και σχήματα, και με βασικό άξονα τη χρήση του Χώρου, η παράσταση επιχειρεί να διερευνήσει τα όρια του ατομικού σώματος μέσα σε μια κοινή συλλογική συνθήκη.

Στις Ρίζες, η χορευτική διαδρομή υποστηρίζεται και αλληλεπιδρά με τρεις μουσικούς που δημιουργούν ζωντανά ένα παράλληλο ηχητικό τοπίο.

Η συνύπαρξη, η εναρμόνιση με τον εαυτό μας ή με τους άλλους είναι μια νίκη σε μια μάχη γιγάντων στην οποία κανείς συνεχώς παλινδρομεί. Και είναι μια νίκη με όλα τα χαρακτηριστικά της ήττας.

Ειρήνη Καλογηρά

Οι συντελεστές

 • Ιδέα/σύνθεση/χορογραφία: Ειρήνη ΚαλογηράΔραματουργία: Πάνος Δεληνικόπουλος, Ειρήνη ΚαλογηράΖωντανή μουσική σύνθεση: Αδάμ Σιάγας, Γιάννης Οικονόμου, Γεωργία Τέντα

  Χορεύουν (αλφαβητικά): Βίκυ Αγγελίδου, Νατάσσα Αραμπατζή, Ειρήνη Καλογηρά, Γιώργος Πανόπουλος, Μαρία Πίσιου, Δημήτρης Φεσσάς

  Κοστούμια: Ελένη Χασιώτη

  Σχεδιασμός φώτων: Ειρήνη Καλογηρά, Νατάσσα Αραμπατζή

  Φωτογραφίες: Ελευθερία Καλπενίδου

  Βίντεο: Γιώργος Μάνος

Info

Παραγωγή: ANILINE Dancetheatre

Παραστάσεις: Παρασκευή-Σάββατο 21.30 & Κυριακή 19.00

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ