Παρουσίαση Εργαστηρίου Υποκριτικής

Διδασκαλία: Αλέξανδρος Μιχαήλ, Γλυκερία Καλαϊτζή, Αλκιβιάδης Σπυρόπουλος

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Όλες και όλοι εμείς από το Εργαστήρι Υποκριτικής του Θεάτρου Τ, θα χαρούμε να μοιραστούμε μαζί σας, σε μια ανοιχτή στο κοινό παρουσίαση, τους καρπούς μιας πολύ γεμάτης και δημιουργικής χρονιάς.

Οκτώ ολόκληρους μήνες εκφραστήκαμε δημιουργικά μέσα από την εξερεύνηση των ορίων του σώματος και του λόγου, από το προσωπικό στο συλλογικό, από τη δομή στο περιεχόμενο και το αντίστροφο. Βρήκαμε νέες οπτικές, δοκιμάσαμε νέους τρόπους να έρθουμε σε επαφή με τον εαυτό μας και τους άλλους, επαναπροσδιορίζοντας το νόημα του παιχνιδιού με επιμονή και υπομονή. Νικήσαμε τους φόβους μας, αγαπήσαμε την αβεβαιότητα, ανοιχτήκαμε σε νέες δυνατότητες, ανατρέψαμε τα προφανή, γίναμε ομάδα.

Αν προσπαθούσαμε να συμπυκνώσουμε τις εμπειρίες μας σε λέξεις, θα ήταν: «έρευνα», «ανακάλυψη», «επικοινωνία», «συνεργασία», «συντονισμός», «αποδόμηση», «σύνθεση», «ρυθμός», «διαθεσιμότητα», «εγρήγορση», «ετοιμότητα», «διάλογος», «αλληλεπίδραση», «απελευθέρωση». Αλλά δεν εκφράζονται όλα με τις λέξεις. Ελάτε να μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία. Από κοντά.

Αλέξανδρος Μιχαήλ

Γλυκερία Καλαϊτζή

Αλκιβιάδης Σπυρόπουλος

Βεζυργιάννη Κορίνα, Εχιάδου Βιβή, Ζαβού Κατερίνα, Καμπαγιοβάνη Ελευθερία, Καραμανίδου Άννα, Καρούσου Δήμητρα, Κουλιακιώτη Αναστασία, Μπήτιου Χριστίνα, Νίκου Αριάννα, Χατζηαγγέλου Ελισάβετ

20.06.2019

21:00

90’

Είσοδος ελεύθερη