ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ Τ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Δημιουργικά και δυναμικά ξεκινά η φετινή χρονιά στο Θέατρο Τ, με ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που στόχο έχει τη διεύρυνση της θεατρικής παιδείας και εξωστρέφειας στη Θεσσαλονίκη. Σχεδιασμένο από μία ομάδα έμπειρων επαγγελματιών και καταξιωμένων καλλιτεχνών, το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνοπτικά τρία εργαστήρια – Υποκριτικής, Σκηνοθεσίας και Δημιουργικής Γραφής -, τέσσερα σεμινάρια με εισηγητές τους Γιάννη Παρασκευόπουλο, Πηγή Δημητρακοπούλου, Δημήτρη Καραντζά και Άρη Μπινιάρη και τρεις εργαστηριακούς κύκλους που καλύπτουν συγκεκριμένες τεχνικές αλλά και πτυχές του θεάτρου – εμψύχωση μάσκας, θεατρικός κλόουν, επικοινωνία και marketing θεατρικών παραστάσεων.

Όλοι οι σπουδαστές/τριες του Βασικού Κύκλου της Υποκριτικής απολαμβάνουν και τα εξής ειδικά προνόμια:

  • Ελεύθερη είσοδο σε όλες τις θεατρικές παραγωγές του Θεάτρου Τ
  • Μειωμένη είσοδο σε όλες τις φιλοξενούμενες παραστάσεις.
  • Πρόσβαση, στις γενικές δοκιμές όλων των παραστάσεων του Θεάτρου Τ
  • Ειδικές τιμές στα σεμινάρια και τους εργαστηριακούς κύκλους.
Δηλωστε συμμετοχη στο εργαστηρι υποκριτικης

Τα Σεμινάρια αφορούν σε εξιδικευμένους τομείς του θεάτρου, όπως σωματική αφήγηση, σωματικό θέατρο, κατασκευή μάσκας, σωματοποίηση του λόγου, devised theatre, δημιουργική γραφή κ.ά. Πλαισιώνουν και διευρύνουν τον Βασικό Κύκλο, αλλά είναι ανοιχτά και στο κοινό.

Διδάσκουν: Γεωργία Μαυραγάνη, Αλεξάνδρα Καζάζου, Σοφία ΠάσχουΤάσος Αγγελόπουλος, Νίνα Ράπη, Μάρθα Φωκά.

Οι Εργαστηριακοί Κύκλοι είμαι σειρές μαθημάτων (από 4 έως 8) πάνω σε μια εξιδεικευμένη τεχνική, όπως εμψύχωση μάσκας, κλόουν, σωματοποίηση λόγου, δραματουργική ανάγνωση. Πλαισιώνουν και διευρύνουν τον Βασικό Κύκλο, αλλά είναι ανοιχτά και στο κοινό.

Διδάσκουν: Αλέξανδρος Μιχαήλ, Αμαλία Κοντογιάννη, Γλυκερία Καλαϊτζή.

Γραφτείτε στο newsletter για να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες των Εργαστηρίων και τις παραστάσεις του Θεάτρου Τ.